Wolk
Winkelmandje 0 producten | € 0,00
Broodjes Maken

OVER HEMELS

Kom ook eens lunchen bij Brasserie Hemels op het Voorhavenkwartier in Sassenheim, horecaplein ’t Vierkant te Lisse of de Terweeweg in Oegstgeest. John en Ilona van den Wijngaard serveren betaalbare, gevarieerde lunches, huisgemaakte taartjes en diverse Highlights. Erg leuk als u langskomt om onze Hemelse gastvrijheid zelf te ervaren.

Brasserie Hemels Sassenheim

De hotspot van Sassenheim. Gelegen in het gezellige winkelcentrum met een ruim terras aan het water. Vanuit een open keuken bieden wij 6 dagen per week een keuze aan uit heerlijke, betaalbare Hemelse gerechten en drankjes van onze gevarieerde lunch- en borrelkaart.

Parkeren is gratis bij ons voor de deur (wel graag parkeerschijf neerleggen).

Brasserie Hemels Lisse

Op het horecaplein van bloemendorp Lisse ligt Brasserie Hemels Lisse. Hemels betekent modern, betaalbaar maar vooral heerlijk lunchen. Dat kan onze in huiselijke zaak of met mooi weer op het zonnige terras. Bekend staan wij om onze koffies met slagroom en lange vinger maar natuurlijk ook om onze huisgemaakte taartjes en de Hemelse Highlights, zoals High Tea, High Wine, High Bites, Meiden High Tea en Royal High Tea.

Hemels Lisse is in de zomermaanden ook op zondag open. Er is dan regelmatig live-muziek op 't Vierkant. Houd daarvoor onze facebookpagina in de gaten.

Brasserie Hemels Oegstgeest

In het karakteristieke winkelcentrum De Kempenearstraat in Oegstgeest zit onze brasserie aan de Terweestraat 5-c. Dit is onze nieuwste loot aan de Hemels-stam. Vanaf medio maart 2019 kunt u ook hier genieten voor onze lunches, koffie's, taarten en borrelhapjes.

Besloten feest

Organiseert u een borrel, receptie of verjaardagsfeest? Ook dan bent u bij Hemels aan het juiste adres. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u exclusief gebruik maken van onze ruimtes, zodat u ongestoord met elkaar kunt samen zijn. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Kortom, wij bieden u een gastvriendelijke locatie en ontspannen sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Koffie met collega’s, tosti met je tante, High tea met je vriendin(en), biertje & bitterballen met je buren? ….HEMELS